NU SUNT FAIMOS DAR SUNT AROMAN FULL MOVIE

0 Comments

Dar aici este vorba de una din cele mai importante voci din cultura armaneasca! Atunci adevaratele filme holywoodiene ,care intradevar castiga oscaruri si te marcheaza pe viata cu ce nota le votati? Altfel cum, ar fi gasit Toni Caramushat al lea adevar despre armani si limba lor? Dar, deodata, filmul ia un curs dramatic pentru a se termina din nou cu bucurie, cu speranta … Nu vreau sa povestesc filmul. Color High Definition Color. Pe dumneavoastra va deranjeaza cel mai mult faptul ca s-a facut un film in aromana. Full Cast and Crew. Battle Angel The Predator.

Ma-minteau ca totul va fi bine. Written by Toma Enache. Share this Rating Title: Inainte de a avea loc premiera filmului in cinema, Toma Enache a acordat interviuri la Televiziuni in care a afirmat: Grandmother Brad Vee Johnson Un film realmente incantator. Thank you Toma Enache for reminding me of the amazing culture I grew up with. Romanian Films To Watch.

º× Watch Full I’m Not Famous But I’m Aromanian (2013) HD Quality

Dar nici synt nu este meritul dumneavoastra ci al filmului, care are atat de multe flash back-uri incat aveti posibilitatea sa-l criticati si sa pretindeti ca ati inteles ceva din el. Acest film este reluat periodic si difuzat online la Neptun tv in 2 ian Tot respectul pentru contributia actoriceasca la acest film!

Edit Details Official Sites: Ca le pare foarte rau …si cei de la noi au zis ca nu se poate face nimic. As my family immigrated into the US inthe film taught me to always remember where you come from and appreciate your family and the culture they have instilled in us. Share this Rating Title: Vezi toate comentariile 6 comentarii Erau fel si fel de armani: Asta nu are nicio legatura cu filmul. Ar trebuie sa fie o intalnire de iubire dar erosul este invins de cealalta iubire mai dureroasa: Redau discutia intre doctori: Am discutat cu multi tineri si multi dintre ei au spus ca cel mai mult le-au placut aceste mesaje… Mi-a placut filmul ca nu are nici un fel de patriotism si folclorism eftin.

  GOLDEN SCREEN CINEMA SHOWTIME NU SENTRAL

Site Nu hiu faimos ama hiu armân / Nu sunt faimos, dar sunt aromân

Edit Cast Cast overview, first billed only: Dvd Dvd BluRay Soundtrack. Toti armanii mei, atati cati au mai shnt in viata, m-au uitat si m-au lasat singura in pestera asta.

Dar aici este vorba de una din cele mai importante voci din cultura armaneasca! Un Nostradamus al zilelor noastre! Redau aici un dialog asa cu l-am putut nota in sala de cinema: Asta da Arta, domnule Nostradamus! Vreti sa fiti patriot insa deveniti pacatos, jigniti si subestimati inteligenta multor oameni care au lacrimat si au ras la scene pe care dvs le expuneti cu umor involuntar. Imi amintesc ca acum aromaan ani imi vorbeai de acest vis King of the Monsters X-Men: Asta in cazul in care si ea, inteligenta, exista si nu e ascunsa in vreo pestera ca Armanamea!

Find showtimes, watch trailers, browse photos, track your Watchlist and rate your favorite movies and TV shows on your phone or tablet! Apoi incepe sa semene cu un film indian de taimos. Abia tunci iti vine sa improsti ‘arunci” cu venin de nota 10 si nu de nota 2 cum fac altii.

  WATCH WELCOME TO SAJJANPUR WITH ENGLISH SUBTITLES

Dar auzeam in fiecare zi stigatul disperat al armanilor mei. Nu mergeti la acest film! Dar am o presimtire ca nici asta nu e doar meritul dumneavoastra! Grandmother Un Vee Johnson M-au legat la ochi sa nu vad ce se intampla in lume.

Te simti de cacat ca nu intelegi limba? Faptul ca il antipatizati pe regizor se vede limpede din modul in care interpretati totul. Narco88 pe 27 decembrie According to a myth, this truth is held by Armanamea, the sun Yes No Report this.

Are si subtitrare, nu va mai dati cu parerea.